+31 (0)6 14 56 23 99 info@langeveldcoaching.nl

Referenties

 

“Peter-Paul heeft het team op een aangename en constructieve wijze handvatten gegeven om dit issue goed op te pakken. De samenwerking is ons prima bevallen.”

Georges de Poorter, SVB PGB

“De samenwerking had een vertrouwelijke grondslag waardoor kwetsbaar zijn mogelijk was. Dat was een vruchtbare bodem om voor ons als team weer een stapje verder te komen. Daar zijn we Peter Paul dankbaar voor en we bevelen hem van harte aan.”

Sander Gerritsen, Peoples Republic

“Niks keihard vanuit een boekje, maar op basis van mijn behoefte, het competentiemanagement van VCD en mijn visie op onze serviceorganisatie samen kijken naar een format om onze medewerkers te ondersteunen in hun nieuwe rol was voor mij de reden om te kiezen voor Peter-Paul.”

Jelmer Hoekstra, VCD Healthcare

“Ik heb de samenwerking als constructief ervaren waarbij er altijd ruimte was om tot een goed resultaat te komen. Peter-Paul is daarbij altijd flexibel geweest en meedenkend. Het is prettig om te weten wanneer je iets vraagt Peter-Paul altijd een werkvorm heeft die leidt tot een goed resultaat.”

Marieke Wolff, Bouwmaat Nederland

“Hij is gedreven (soms wat eigenwijs) om de beste resultaten te bereiken. Zijn enthousiasme en bevlogenheid stimuleert iedereen. Met zijn energie komt iedereen in beweging. Het programma heeft in 2016 geleid tot een aantoonbare stijging van de klanttevredenheid.”

Ton Baeten, Managed Services VCD Infra Solutions

“Bij een eerdere werkgever heb ik ook samengewerkt met Peter-Paul. Dat hij daar heel hands-on met de midden managers heeft getraind in een maatwerk-programma was de reden om hem ook bij Crucell Vaccines Institute (onderdeel van Johnson & Johnson) te vragen.
Als feedback vanuit de deelnemers: helder in aanpak en invulling van de dag (evt incl voorbereiding), doortastend in contact, leest ook tussen de lijnen, pro-actief en soms ook provocatief.”

Hester Heemskerk, HR Partner

“Het eindresultaat heeft ons tot nu toe meer gebracht dan we in eerste instantie hoopten. Bij ons staat nu een positief verkoopteam dat ziet dat het vaak de kleine dingen zijn die het verschil maken!”

Marcel Sanders, Sales Manager

“De samenwerking heb ik als uitmuntend ervaren. Peter-Paul is heel toegankelijk en gedreven als het gaat om sparren over de inhoud van een trainings- en coachprogramma. Hierdoor ontstaat er altijd een product dat op maat gemaakt is voor onze organisatie en de groep mensen om wie het gaat.”

Dick Janson, Quality manager Support